Hrenovke so narejene iz izbranega svinjskega in govejega mesa, slanine in začimb, polnjene v naravna ovčja čreva. Zelo okusne so pečene na žaru, ...
več o izdelku...Coctail hrenovke so narejene iz izbranega svinjskega in govejega mesa, slanine in začimb, polnjene v naravna ovčja čreva, težke približno 20g. Ze...
več o izdelku...Hrenovke so narejene iz izbranega svinjskega in govejega mesa, slanine in začimb, polnjene v naravna ovčja čreva in ovite v prekajeno slanino. Zelo...
več o izdelku...Safalade so klobasice narejene iz izbranega svinjskega in govejega mesa, slanine in začimb, polnjene v naravna svinjska čreva. Nadev je enak nadevu ...
več o izdelku...Za pripravo klobase coctail se uporablja svinjsko meso in trda slanina, katerima so dodani sol, poper in česen. Je vroče prekajena z bukovim lesom i...
več o izdelku...Telečje hrenovke so narejene iz izbranega telečjega mesa, kakovostnega sončničnega olja in začimb, polnjene v naravna ovčja čreva. Zelo okusne ...
več o izdelku...Bela munchenska klobasa je barjena klobasa, narejena iz svinjskega mesa in slanine, z dodanimi začimbami, med katerimi je najbolj poudarjena in speci...
več o izdelku...Je poltrajni mesni izdelek, narejen iz mlete svinjine, govedine, slanine ter začimb in izbranih dodatkov. Polnjena v naravne ovitke in prekajena. Pak...
več o izdelku...Je poltrajni mesni izdelek, narejen iz govedine, začimb in izbranih dodatkov. Polnjena v naravne ovitke in prekajena. Pakiranje (približno): 250 g....
več o izdelku...Goveja klobasa za žar je narejena iz grobo mlete govedine in izbranih začimb, polnjena v naravna čreva. Za kratek čas je dimljena, da dobi prijete...
več o izdelku...Kranjska klobasa je mesni izdelek, ki je zaščiten z geografsko označbo in jo lahko proizvajajo ter poimenujejo le certificirani proizvajalci. Za pr...
več o izdelku...Pikantna klobasa je narejena iz svinjskega in govejega mesa ter slanine z izbranimi mešanicami začimb, ki klobasi daje značilen pikanten okus. Prim...
več o izdelku...Pivska klobasa s sirom je narejena iz mlete svinjine, govedine in slanine, sira ter začimb in izbranih dodatkov. Polnjena je v naravna čreva in prek...
več o izdelku...Bicik`l salama je narejena iz fino mlete svinjine in slanine, ki skupaj z dodatkom sira, šampinjonov in paprike tvori zelo okusno in osvežilno salam...
več o izdelku...Navadna salama je narejena iz srednje debelo zmlete govedine, svinjine in slanine, izbranih začimb in dodatkov, polnjena v umetni ovitek. Je predhodn...
več o izdelku...Posebna salama je narejena iz drobno zmlete svinjine in govedine. Ima zelo homogen nadev, ki se ga zlahka nareže na rezine. Je rožnate barve. Primer...
več o izdelku...Posebna salama z vrtninami je narejena iz drobno zmlete svinjine in govedine. Ima zelo homogen nadev, ki se ga zlahka nareže na rezine. Je rožnate b...
več o izdelku...Pariška salama je narejena iz svinjskega in govejega mesa ter slanine, ki je na prerezu vidna v obliki kock. Masi so dodane izbrane začimbe in dodat...
več o izdelku...Tirolska salama je narejena iz grobo narezanega svinjskega in govejega mesa, slanine ter začimb in dodatkov, ki dajejo tirolski salami značilen okus...
več o izdelku...Vikend salama je narejena iz mletega in nasekljanega svinjskega in govejega mesa, slanine ter začimb in dodatkov. Primerna je za sendviče ter narezk...
več o izdelku...Je poltrajna salama narejena iz kakovostnih kosov grobo mletega svinjskega stegna. Odlična je za narezke, sendviče in na kanapejih. Pakiranje (pribl...
več o izdelku...Šunkarica je narejena iz grobo mlete svinjine, govedine in koščkov slanine, ki so vidni na prerezu salame. Dodane so začimbe, ki dajejo značilen ...
več o izdelku...Mesni sir je mesni izdelek iz modela, narejen iz kakovostnega mesa, najbolj okusen je rahlo popečen na žaru, v pečici ali ponvi, primeren kot glavn...
več o izdelku...Vsebuje kose kuhanega svinjskega in govejega mesa z izbranimi začimbami, razporejenimi med želatino. Običajno se jo postreže narezano na kose, naj...
več o izdelku...Vsebuje kose kuhanega svinjskega in govejega mesa z izbranimi začimbami, razporejenimi med želatino. Običajno se jo postreže narezano na kose, naj...
več o izdelku...Krvavice sodijo med klasiko tradicionalne slovenske kuhinje. Njena zanimivost pa je, da jo v vsaki regiji proizvajajo nekoliko drugače. Krvavica je n...
več o izdelku...Narejena je iz svinjine, govedine in slanine z dodanimi začimbami, ki salami dajo značilen okus. Polnjena je v umetne ovitke, ki rezini dajo obliko ...
več o izdelku...Loška goveja salama je narejena iz 100% govejega mesa, začimb in dodatkov, polnjena v umetni ovitek. Primerena za sendviče, narezke, pizzo in toast...
več o izdelku...Mortadelo tradicionalno lahko postrežemo narezano na tanke rezine ali na kockice skupaj s toplim svežim belim kruhom. Dodamo pa jo lahko tud...
več o izdelku...Narejena je iz mesa svinjskih reber, prepredena z maščobnimi pasovi. Posebnost okusa je v dodanih začimbah in aromi dima, ki naredijo izdelek za pr...
več o izdelku...Narejena je iz mesa svinjskih reber, prepredena z maščobnimi pasovi. Postreže se narezana na tanke rezine za narezke, sendviče, pizze. Pakiranje (...
več o izdelku...Narejena je iz mesa svinjskih reber, prepredena z maščobnimi pasovi. Posebnost okusa je v značilnem posipu s poprom. Postreže se narezana na tanke...
več o izdelku...Narejena je iz mesa svinjskih reber, prepredena z maščobnimi pasovi. Posebnost okusa je v značilnem posipu s papriko. Postreže se narezana na tank...
več o izdelku...Pečena šunka je narejena iz kakovostnega svinjskega mesa, katerega nasolimo in toplotno obdelamo. Izdelek je primeren za takojšnjo uporabo, zelo ok...
več o izdelku...Narejena je iz kosov svinjskega mesa in izbranih začimb, polnjena v umetni ovitek in oblikovana v kalupu v značilno kvadratno obliko. Odlična je up...
več o izdelku...Narejena je iz kakovostnejših kosov svinjskega mesa in izbranih začimb, polnjena v umetni ovitek in oblikovana v kalupu v značilno kvadratno obliko...
več o izdelku...Meso svinjskih reber nasolimo, začinimo in zvijemo v rolo, katero ovijemo z elastično mrežico. Izdelek je primeren za takojšnjo uporabo. Odlična ...
več o izdelku...Izdelek je narejen iz svinjskega hrbta brez kosti, ki ga naprej nasolimo in začinimo, toplotno obdelamo in nato še dimimo, da pridobi značilno arom...
več o izdelku...Izdelek je narejen iz svinjskega hrbta brez kosti, ki ga naprej nasolimo in začinimo, dimimo in spečemo, da pridobi značilno aromo. Pakiranje (prib...
več o izdelku...Roastbeef je narejen iz govejega hrbta brez kosti, ki ga naprej nasolimo in začinimo, toplotno obdelamo in nato še dimimo, da pridobi značilno arom...
več o izdelku...Izdelek je narejen iz svinjske mesnate slanine, ki jo nasolimo in začinimo, dimimo ter toplotno obdelamo, tako da je primerna za takojšnje uživanje...
več o izdelku...Izdelek je narejen iz svinjske mesnate slanine, ki jo nasolimo in začinimo, dimimo ter toplotno obdelamo, tako da je primerna za takojšnje uživanje...
več o izdelku...Kuhana kmečka šunka je narejena iz celega kosa svinjskega stegna s pripadajočo kostjo. Svinjsko stegno je nasoljeno ter vroče dimljeno in toplotno...
več o izdelku...Narejena je iz nasoljenega svinjskega stegna ter dimljena. Izdelek je potrebno termično obdelati. Odlično se poda k velikonočnim dobrotam in kot pr...
več o izdelku...Narejena je iz nasoljenega svinjskega stegna s kožo ter dimljena. Izdelek je potrebno termično obdelati. Odlično se poda k velikonočnim dobrotam i...
več o izdelku...Narejen je iz kakovostnega svinjskega mesa - vratu, ki se ga nasoli in vroče dimi. Izdelek je potrebno termično obdelati (kuhajte v vreli vodi 40 mi...
več o izdelku...Narejen je iz svinjskega stegna, ki se ga soli in položi v model, da dobi značilno kvadratasto obliko. Odličen je v sendvičih, narezkih in na pizz...
več o izdelku...Narejen je iz svinjskega stegna, ki se ga soli in položi v model, da dobi značilno kvadratasto obliko. Odličen je v sendvičih, narezkih in na pizz...
več o izdelku...Narejen je iz svinjskega stegna, ki se ga soli in položi v model, da dobi značilno kvadratasto obliko. Odličen je v sendvičih, narezkih in na pizz...
več o izdelku...Goveja rebra nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - rebra položite v hladno vodo in jih kuhajte 40 minut. Primerna so za...
več o izdelku...Svinjska obrana rebra nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - rebra položite v hladno vodo in jih kuhajte 40 minut. Prime...
več o izdelku...Svinjska rebra nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - rebra položite v hladno vodo in jih kuhajte 40 minut. Primerna so ...
več o izdelku...Dimljen goveji jezik je nasoljen in vroče dimljen. Izdelek je potrebno termično obdelati (kuhajte v vreli vodi 40 minut). Odličen je kot priloga vs...
več o izdelku...Goveji jezik nasolimo in kuhamo, tako da je primeren za takojšno uživanje brez segrevanja, še boljši okus pa dosežemo s segrevanjem. Odličen je ...
več o izdelku...Izdelek je narejen iz kakovostnejšega govejega mesa - stegno, ki se ga nasoli in toplotno obdela, tako da je izdelek primeren za takojšnje uživanje...
več o izdelku...Goveje kosti nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - kost položite v hladno vodo in kuhajte 40 minut. Primerne so za upor...
več o izdelku...Svinjske kosti nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - kost položite v hladno vodo in kuhajte 40 minut. Primerne so za up...
več o izdelku...Svinjske krače nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - kračo položite v hladno vodo in jo kuhajte 40 minut. Primerna je...
več o izdelku...Čajna klobasa je sušena salama tanjšega premera, narejena iz drobno mlete svinjine. Postreže se narezana na tanjše ali debelejše rezine, običaj...
več o izdelku...Narejena je izključno iz govejega mesa z začimbami, zaradi katerega ima značilno aromo. Postreže se narezana na tanke rezine, običajno kot nareze...
več o izdelku...Postreže se narezana na tanke rezine, običajno kot narezek za predjed v kombinaciji z drugimi mesninami, siri, nekaterimi vrstami sadja ter vloženo...
več o izdelku...Salama narejena iz drobno mleta mešanica svinjskega in govejega mesa z dodano slanino ter začimbami, katero hladno prekadimo in sušimo. Primerna je...
več o izdelku...Žrebičja suha salama je narejena iz kvalitetnejšega žrebičjega mesa in svinjske slanine, ki so mu dodane izbrane začimbe. Postreže se olupljena...
več o izdelku...Narejen je iz grobo mletega svinjskega in govejega mesa, ki so mu dodane slanina ter izbrane začimbe. Polnjen je v ovitek, narejen iz naravnih materi...
več o izdelku...Domača suha klobasa z zaseko je narejena iz svinjskega in govejega mesa, ki so mu dodane slanina in začimbe. Za prave gurmane je klobasi dodana še ...
več o izdelku...Postreže se narezana na rezine, običajno kot narezek za predjed v kombinaciji z drugimi mesninami, siri, nekaterimi vrstami sadja ter vloženo ali s...
več o izdelku...Žrebičja suha klobasa je narejena iz kvalitetnejšega žrebičjega mesa in svinjske slanine, ki so mu dodane izbrane začimbe. Uživa se narezana na...
več o izdelku...Narejen je iz drobno mletega govejega mesa z začimbami, polnjen v tanjši umetni ovoj ovalne oblike, katerih konca sta povezana z vrvico v obliko pod...
več o izdelku...Kraška panceta je narejena iz rahlo hladno prekajenega in sušenega klasično soljenega mesa. Odlična je na rezine ali na koščke narezana s kruhom...
več o izdelku...Narejen je izključno iz govejega mesa. Med proizvodnim postopkom boljše puste kose govejega stegna suho nasolimo in začinimo, hladno dimimo in suš...
več o izdelku...Narejena je izključno iz govejega mesa. Med proizvodnim postopkom boljše puste kose govejega mesa suho nasolimo in začinimo, hladno dimimo in suši...
več o izdelku...Zašinek je narejen iz kakovostnega svinjskega vratu, klasično suho soljen z dodatkom naravnih začimb. Odličen na rezine narezan v sendvičih, nare...
več o izdelku...Svinjska mast je okusen nadomestek olja v toplih jedeh. Pakiranje (približno): 500 g in 1000 g....
več o izdelku...Goveja mast je odličen nadomestek olja v toplih jedeh, primeren za ljudi, ki ne smejo ali ne želijo uživati svinjine. Segrejte in počakajte, da se...
več o izdelku...Ocvirke pogrejte v ponvi in uporabite za zabelo enolončnic, žgancev, jajčnih jedi. Pakiranje (približno): 250 g in 3000 g....
več o izdelku...Topli zlato rjavi ocvirki so odlična zabela različnih jedi. Pakiranje (približno): 500 g in 5000 g....
več o izdelku...Zaseka je tradicionalna slovenska zabela, narejena iz dimljene slanine, soli in začimb, ki se jo lahko uporabi v različnih jedeh ali kot namaz. Paki...
več o izdelku...Posebno mesto v ponudbi mesnih pripravkov ima zagotovo gurmanska specialiteta Tatarski biftek. Pripravljen je iz najboljših kosov govejega mesa, majo...
več o izdelku...Pečenica je presna klobasa, narejena iz grobo mletega svinjskega mesa, polnjena v naravna čreva. Da bo pečena pečenica še posebej sočna in okusn...
več o izdelku...Pečenica PIKANT je presna klobasa pikantnega okusa, narejena iz grobo mletega svinjskega mesa, polnjena v naravna čreva. Da bo pečena pečenica še...
več o izdelku...Telečja pašteta je narejena iz telečjega mesa, sončničnega olja, smetane, začimb in dodatkov, ki tvorijo okusno lahko mazljivo pašteto blagega ...
več o izdelku...Goveja pašteta je narejena iz govejega mesa, sončničnega olja, smetane, začimb in dodatkov, ki tvorijo okusno lahko mazljivo pašteto smetanastega...
več o izdelku...Prata ali budelj je stara slovenska jed, ki je najbolj značilna za gorenjski konec Slovenije. Pripravljena je iz prekajenega mesa, večje količine j...
več o izdelku...